Home
 Nieuws
 
 Online bestellen
 Proefpakket
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Tussendoortjes
 Supplementen
 
 Aankomen
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 Maaltijdplan
 Uw BMI bepalen
 Recepten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Thuiswerken
 Generation H
 Over Herbalife
 
 Privacy
 Disclaimer
GEWICHTSBEHEERSING

 

Ons basisprogramma voor gewichtsbeheersing is het Quickstart Classic programma met de producten Formule 1 voedingsshake, Formule 2 multivitaminen en de vezel en kruidentabletten. Onderstaande aanvullende producten helpen ter ondersteuning van uw gewichtsbeheersing.

• Thermo Complete
• Thermojeticsģ Gele tabletten
Fiberbond.
• Gourmet Tomatensoep

Bestellen

Thermo Complete™ Deze hypermoderne ephedrinevrije formule bevat een mengsel van krachtige kruiden en voedingsstoffen die een bewezen invloed hebben op het gewichtbeheersingsproces.
Belangrijke ingrediŽnten zijn ondermeer citrus aurantium, groene thee en DL-phenylalanine die
gezamenlijk veel betekenen voor uw gevoel van eigenwaarde en zorgen dat u beter opgewassen bent tegen de beproevingen die soms samengaan met het volgen van een dieet.
Bevat belangrijke ingrediŽnten die u een steviger gevoel geven. Helpt ter ondersteuning van uw gewichtsbeheersing.

Bestellen

Thermojeticsģ Gele tabletten. Dit voedingssupplement, samengesteld op basis van GTF-chroom en garcinia-extract is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de avonduren. Het kan gunstig zijn voor het beheersen van de eetgewoonten, als onderdeel van een caloriearm dieet.

Bestellen

Fiberbond. Deze unieke mix van actieve vezels en natriumcholeaat verleent assistentie aan uw spijsvertering door te zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen. Daarbij kan hij ook
een rem zetten op de lekkere trek.

Bestellen

Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteÔne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.

 
Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichts-beheersingsprogramma, dat onder andere het volgende omvat: evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende vochtinname, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variŽren.
 

 

 

© Copyright 2011 Fit and Wellness 4 You  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.